Főoldal
Duna Palota
Étterem és rendezvényhelyszín
Hungaroring Pole Position
A Forma 1 étterme
Columbus Hajó
Étterem hajó a Dunán
 

Hungaroring Pole Position Bistro and Terrace
Képgaléria

A helyszín bemutatkozása:

A Forma1 atyja, maga Bernie Ecclestone, a fiatal Senna, a többszörös világbajnok Alonso és a száguldó cirkusz valamennyi világhírű pilótája jóízűen falatozott már a sok éves tapasztalattal rendelkező catering cég által üzemel-tetett éttermünk étvágygerjesztő menüjéből válogatva. Vendégeink nálunk nem csupán jóllaknak, hanem különleges menüsorokat kóstolhatnak meg páratlan kilátással a Hungaroring pályájára.
A bisztró megálmodásakor egy olyan étterem megvalósítására törekedtünk, amely méltó a Hungaroring szellemiségéhez és egyedülálló mivoltához. Nem titkolt szándékunk volt, hogy felpezsdítsük az autó- és motorsportrajongók világát, felkeltsük gasztronómia iránti érdeklődésüket.A Hungaroring Pole Position tehát nem csak nevében foglal el nyertes pozíciót, hiszen kiváló szakmai hátterével 2011 tavasza óta kizárólagos étteremként üzemel a Hungaroring célegyenesében.
A belső tér megálmodásában elsődleges szerepet játszott e dinamikus sport elemeinek ötvözése egy igényes bisztró hangulattal. Vendégeinket a bejáratnál egy valódi Forma1-es autó fogadja, majd Talmácsi Gábor világbajnokságon viselt versenyruhái mellett elhaladva, az asztalok fölött Mihelisz Norbert WTCC versenyző autójának motorházteteje függ.

Miután tudjuk, hogy a száguldás öröme kortalan, így az ifjú sportnemzedékre is gondoltunk gyermeksarkunk kialakításakor.
Valamennyi korosztály számára vonzó lehet az étteremben található autós szimulátor. Az ezen zajló bajnokságok eredményeit plazmatévéken követhetik nyomon a lelkes szurkolók.
A minél szélesebb körű szolgáltatások és a felejthetetlen élmények érdekében szoros együttműködésben állunk a Hungaroring Zrt. alvállalkozóival is, így a Gokart pályával és a Tanpályával, ahol vezetéstechnikai tréningen vehetnek részt kedves vendégeink. E sport számos lehetőséget kínál izgalmas és különleges rendezvényelemek bemutatására, így részletesebb tájékoztatásért kérje ajánlatunkat!

A Hungaroring Pole Position Bistros&Terrace nem pusztán elhelyezkedése miatt különbözik a megszokott éttermektől. Gasztronómiai hátterét a vendéglátásban kiemelkedő szakmai sikereket elért, közel 15 éves tapasztalattal rendelkező Albatros Party Service Kft. biztosítja. Látványkonyhánkban mindig a legkiválóbb minőségű alapanyagokkal dolgozunk.
A helyszínen elkészített kávékülönlegességekhez kiváló minőségű, „közönségkedvenc” kávéfajtákat (Caffe Carraro, Caffe Musetti,Piazza d’Oro, Illy, Nespresso, Perté, Dallmayr) használunk fel. A folyamatos megújulás jegyében borkínálatunkba a hazai nagy klasszikusok és a kiemelkedő nemzetközi borok mellett új, tehetséges magyar termelők borait is felvesszük.

 


Ajánlatkérés
Ajánlatkérés a "Hungaroring Pole Position Bistro and Terrace" rendezvényhelyszín felé:

Név: *
Telefonszám: *
Elektronikus levelezési cím: *
Cég:
A rendezvény típusa: *
Tervezett időpont: * - -
Tervezett időtartam / nap: *
Várható vendégszám / fő: *
Egyéb elképzelések, kérések:

*A csillaggal jelölt sorok kitöltése kötelező.


Rendezvénytermek
A "Hungaroring Pole Position Bistro and Terrace" rendezvényhelyszín rendezvénytermei:

A rendezvényterem neve
Rendezvény sátor...
400
-
-
-

A rendezvényhelyszín teljes befogadóképessége 300 fő.
A termek részletes leírása alább, illetve a névre kattintva érhető el!

A helyszín rendezvények szervezésére alkalmas termei:

A terem neve: Rendezvény sátor
Alapterület: 400 m2

400 - - - - - - - -

A rendezvényterem padlózata beton/kő.


Megközelítés
A "Hungaroring Pole Position Bistro and Terrace" rendezvényhelyszín megközelítése:


A helyszín Budapest felől az M3-as autópálya Hungaroring kijárata felől közelíthető meg. A Hungarirng főbejáratától az első lehetőségnél jobbra kanyarodva, vendégeink 2 perc alatt éttermünknél találják magulat.


Maximális parkolási lehetőség db személyautóra.

A helyszínnek nincs közvetlen kertkapcsolata.

A helyszín nem akadálymentesített.

A helyszínen kizárólag a helyi vendéglátás vehető igénybe.

Amennyiben Ön autóval érkezik, az alábbi GPS koordinátákat állítsa be célként:
GPS X: 47.6001016
GPS Y: 19.2420461

A helyszínre legjellemzőbb céges rendezvénytípusok:
céges családi nap, csapatépítés

A helyszínre legjellemzőbb privát rendezvénytípusok:
baráti összejövetel, esküvő/lakodalom

További, A helyszínre legjellemzőbb rendezvénytípusok:
bál, baráti összejövetel, céges családi nap, csapatépítés, díjátadás, dolgozói party, előadás, esküvő/lakodalom, extrém rendezvény, extrém tréning, karácsonyi party, konferencia, legény/leánybúcsú, magánlátogatás, osztálytalálkozó, partnerfogadás, privát party, sajtótájékoztató, sportrendezvény, születésnap, tárgyalás

A helyszín vendéglátástípusai:
bekészítés, borkóstoló, díszétkezés, kávészünet, koktél party, pezsgős koccintás, reggeli, szendvics party, sörpados étkezés

A helyszín technikai szolgáltatásai:
Háttérzene, Italpult, hűtőkkel, Légkondicionálás, Parkoló, Természetes fény, TV

A helyszín tereiben rendezhető:
céges rendezvény, privát esemény

A helyszín jellege:
modern elegáns